Enstall AV i Afrika

Hvad har Enstall, AV og Afrika med hinanden at gøre? Svaret er: Mere end man skulle tro! Enstall har i April igen besøgt det store kontinent syd for Europa, som del af en AV opdatering og installationer i både Kenya og Etiopien.

Hos Enstall er vi glade for vores gode relationer, og muligheden for at være med til at levere og installere systemer af højeste kvalitet. Enstalls AV afdeling har solid erfaring med etablering af konferencesystemer, og vores kompetencer bringer os derfor også til udlandet flere gange om året. Igen var det som underleverandør til DIS, som Enstall har arbejdet sammen med i mange år.

Turen på godt 3 uger startede i Addis Abeba, hovedstad i Etiopien, hvor et super moderne mødelokale skulle sættes op.

Dernæst var det Nairobi, hovedstaden i Kenya, som var destinationen. Her installerede Enstall et nyt PA anlæg og et massivt højtalersystem i UN-bygningen – Alt i alt en større opgradering på lydsystemet, som Enstalls AV direktør, Morten Løkken, selv var med til at installere tilbage i 2008.

Vi er stolte af, at kunne bidrage med den viden og arbejdskraft, der skal til ved projekter af denne størrelse, og glæder os til den næste tur til de varme lande.picture_white_guide