Skip to content

Ansvar for omverden

At drive en sund virksomhed omfatter at eksistere i et konstruktivt samspil med den verden vi er en del af. Hos Enstall et dette noget vi er opmærksomme på. Det kaldes ofte for “Corporate Social Responsibility”, eller CSR – vi kalder det at tage ansvar. Vi er en del af denne verden, og vi gør hvad vi kan for at yde et positivt bidrag. 

Branchen

Vores egen virksomheds fremtid hænger naturligt sammen med branchens fremtid. Det er vigtigt, at man også i næste generation kan få de kompetencer, som det kræver at levere varen i en verden, hvor teknologiens og teknikkens rolle kun vokser – derfor gør vi en indsats, og deltager i at uddanne fremtidens fagfolk. 

Vores lærlinge får opmærksomhed i det daglige. De får mulighed for at deltage i arbejde der udvikler dem, og for at tage ansvar efterhånden som deres evner vokser. 

enstall-csr-branche

Erhvervslivet

Et velfungerende erhvervsliv er en hjørnesten i det moderne samfund. Selvom Danmark regnes for ét af verdens bedste lande at drive erhverv i, så kan vi stadig sigte højere, og derfor deltager Enstall i en række erhvervsnetværk. Sammen med andre engagerede virksomheder stræber vi efter at hæve niveauet for hele erhvervslivet.

Det kan være i forhold til at hjælpe hinanden direkte, og etablere den tillid der sætter os i stand til at lave gode forretninger med hinanden – det kan også være i form af at dele erfaringer og netværk, og lære af hinandens bedste (og værste) erfaringer.

Endelig bidrager det til at synliggøre erhvervslivet over for det omliggende samfund, når vi sammen arrangerer eller deltager i aktiviteter, der rækker ud over vores egen verden.

Enstall er medlem af

tvbc-logo

theView Business Club

goal-logo

FCK GOAL

usefulnetwork

Useful-Network

Samfundet

Vi er meget bevidste om, at vi driver vores forretning i et af verdens mest velfungerende samfund, og tilstræber at yde meningsfulde bidrag til at bevare og udvikle det. 

Ofte tænker vi vores samfundsansvar ind i vores eksisterende aktiviteter – vi har for eksempel ofte udsatte eller socialt udfordrede unge blandt vores lærlinge. Vi tror på, at det kan hjælpe et ungt menneske med den slags problemer at få nogle muligheder, og at lære et fag, få ansvar og udvikle tillid til egne evner. 

Enstall støtter også sporten, både direkte og via flere af de erhvervsnetværker vi er medlem af. Vi synes sport spiller en vigtig rolle i samfundet, og er med til at udbrede både kropslig sundhed, personlig udvikling og en konstruktiv konkurrenceånd – ikke mindst blandt børn og unge.

Samtidig yder sportsklubberne også betydelige sociale bidrag til samfundet, også ud over selve sporten og underholdningen, og det støtter vi gerne. 

Enstall støtter

fck

F. C. København

danmarksindsamling

Danmarksindsamlingen

borup-cykling

Borup Cykel Motion

ajax-handball

AJAX København

hjertetouren

Hjertetouren

Verden

Der findes alt for mange mennesker i verden, som er ramt af ulykker, sygdom eller fattigdom, og vi, som lever i den rige del af verden, har både ressourcer og pligt til at prøve at hjælpe. Hos Enstall stræber vi efter at drive en virksomhed, som har overskud at dele med omverden – og vi er stolte, når Danmark gør det samme.

Gennem hele vores historie har vi ydet hvad vi kan af bidrag til projekter og indsamlinger, rettet imod at udstrække hjælp til udsatte og nødlidende mennesker i verden, og det vil vi blive ved med! 

At føle ansvar for verden omfatter selvfølgelig også, at vi har fokus på miljø og bæredygtighed. Klik på knappen herunder for at læse mere. 

Har du brug for hjælp?

Ring til os døgnet rundt på 38 34 32 31 eller udfyld nedenstående, så kontakter vi dig!
footer-img-460x300px-2
footer-logo

Forchhammersvej 11
1920 Frederiksberg C

Tlf: 38 34 32 31
Mail: kontakt@enstall.dk

Modtag nyheder

Vær social med os