Skip to content

Enstalls historie

Starten på det hele

Enstall blev etableret i 1999 som en installationsvirksomhed med fokus på boliger og ejendomme på Frederiksberg. Virksomheden hed dengang Vangstrup El, men omdrejningspunktet var allerede dengang “Den Sikre Løsning”.

I 2011 skiftede virksomheden gear. Rico Djernis træder ind i ejerkredsen, og der etableres en ny topledelse. Der blev lagt planer for at ekspandere virksomheden og blive i stand til også at påtage sig større projekter med flere fagspecialer.

 

Ny identitet og fokus

Efter en periode med god vækst og nye aktiviteter skiftede virksomheden i 2013 navn og identitet, og hed nu Enstall. Samtidig flyttede man til en ny domicilejendom med plads til lager, specialværksted og administration. Senere samme år blev Enstall AV etableret.

Efter i mange år at have lavet traditionelle installationsløsninger var områder som dørtelefoner, adgangskontrol og sikkerhed blevet så stor en del af virksomheden, at det i 2014 gav mening at etablere afdelinger med individuelle kompetenceområder. Dette inkluderede en entrepriseafdeling, der hurtigt begyndte at betjene en række markante danske virksomheder.

 

Vækst og udvikling

De følgende år voksede både kunder og opgaver for alle afdelinger i virksomheden. Da dette samtidig medførte et stigende overlap mellem afdelingerne, påbegyndtes i 2016 en sammenlægningsproces. Datterselskaberne blev ét for ét rullet ind i hovedvirksomheden, og i 2019 kom turen til de sidste.

2020’erne så en klar realisering af den planlagte vækst i en markant stigende profitabilitet og omsætning. Med fortsat investering i vækst opnås i 2021 omsætningsrekord. Året efter bliver Enstall til et aktieselskab, og der konstateres igen en rekordomsætning for året. I 2023 tildeles Enstall en Gazellepris. Den positive vækst fortsætter, og der sættes igen omsætningsrekord.

 

Tager det fulde ansvar

Med entrepriser som en større og større del af forretningen følger en naturlig udvikling af ledelse, og en konsolidering og formalisering af kompetencer og ansvar. Enstall er i dag en anerkendt idealpartner for bygherrer, udviklere og andre entreprenører, med dybe kompetencer på byggeriets tekniske discipliner.

Har du brug for hjælp?

Ring til os døgnet rundt på 38 34 32 31 eller udfyld nedenstående, så kontakter vi dig!
footer-img-460x300px-2
footer-logo

Forchhammersvej 11
1920 Frederiksberg C

Tlf: 38 34 32 31
Mail: kontakt@enstall.dk

Modtag nyheder

Vær social med os