Skip to content

Brug vores specialister

Enstall er en tværfaglig installationsvirksomhed. Vi monterer og forbinder teknisk udstyr, og giver både private kunder og erhvervskunder adgang til et bredt udvalg af erfarne kompetencer som “one-stop shopping”: Alt hvad teknikken kræver – samlet ét sted.

På tværs af alle kompetencer har vi fokus på en høj grad af faglig stolthed. Uanset opgavens størrelse får du hos os installationer, der passer til behovet, ser godt ud, og overholder alle krav og forventninger til korrekt montering, sikkerhed og miljø.

Her finder du et overblik over de felter, der er vores speciale. Spænder behovet over flere områder, så sørger vi selvfølgelig for samarbejde og koordinering på tværs.

Installation & service

El-installation af enhver art – både i boligen og virksomheden.

Vi leverer, monterer og servicerer alle installationer i boligen, fra el-tavle og sikringer til stikkontakter og lamper. For vores erhvervskunder dækker vi de samme områder, og er desuden leveringsdygtige i en række tekniske installationer, herunder ventilation og indeklima, data-forbindelser, automatisering og integration.

services-1000x540-1
services-1000x540-2

Billede & lyd

Installationer, der henvender sig til de to vigtigste sanser – syn og hørelse.

I mere end 20 år har vores specialister designet, udført og foretaget opdateringer og udvidelser af professionelle billed- og lydinstallationer i lydstudier, teatre, koncertsale, auditorier og mødelokaler i Danmark og udlandet. Du får ekspertbistand fra idé til løsning, så du er sikker på at få et resultat der lever op til både ønsker og forventninger.

Adgang & Overvågning

Installation af systemer til adgangskontrol – for både tryghed og praktik.

Enstall har stor erfaring med at designe, installere og opdatere systemer, der styrer hvem der kan gå ind ad døre og porte, såvel for privatboliger og boligejendomme som i kontor- og lagerlokaler og andre erhvervsfaciliteter. Vi sikrer at der er styr på adgangen, inklusive kode- og kortsystemer, kameraløsninger, tildeling af midlertidig adgang via apps eller nøglebrikker – kort sagt, alt hvad der kræves.

Services-adgang
services-1000x540-4

Enterprise & Projekt

Vi udgør ofte et naturligt omdrejningspunkt i større projekter – derfor tager vi gerne styringen.

I hele Enstalls historie har vi stået for både fag- og totalenterpriser, og sikret at bygherrens og arkitektens ønsker og krav er blevet bragt til udførelse på den rigtige måde, til tiden, og uden at gå på kompromis med den kvalitet, man bør kunne forvente af en professionelt udført håndværksopgave.

Hvad skal du bruge? 

Se et udvalg af Enstalls leverancer inden for vores specialer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os døgnet rundt på 38 34 32 31 eller udfyld nedenstående, så kontakter vi dig!
footer-img-460x300px-2
footer-logo

Forchhammersvej 11
1920 Frederiksberg C

Tlf: 38 34 32 31
Mail: kontakt@enstall.dk

Modtag nyheder

Vær social med os