Enstall støtter Team Rynkeby 2014

Enstall støtter kampen mod børnekræft med et sponsorat til velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby.

Når Team Rynkeby cykler til Paris til sommer for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier, er det med støtte fra Enstall.

Enstall lever af at sikre installationer og teknik, og dermed skabe trygge og gode rammer for mennesker. Derfor er det også en selvfølge for os, at være med til at sikre at børn med cancer får større muligheder for at blive helbredt i fremtiden. Vi synes generelt, at det er vigtigt at støtte gode tiltag. Derfor har vi tegnet et tøjsponsorat og støtter dermed Team Rynkebys mission.

 

Uvurderlige ambassadører

Team Rynkeby består i 2014 af 1.200 cykelryttere og 260 hjælpere fordelt på 26 hold i seks forskellige lande: Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Australien. De 16 danske hold samler penge ind til Børnecancerfonden, og her er direktør Marianne Nielsen taknemlig for den store opbakning, som hun oplever fra både deltagere og sponsorer. – Deltagerne og sponsorerne er virkelig med til at sætte kampen mod børnekræft på dagsordenen – ikke bare i Danmark, men mange steder i Europa. Med deres smittende engagement og deres evne til at gøre sagen synlig i stort set alle afkroge af landet, er de uvurderlige ambassadører for kampen mod børnekræft, siger Marianne Nielsen.

 

Penge går til forskning

I 2013 indsamlede Team Rynkeby mere end 23 mio. kr. til kampen mod børnekræft i Danmark, Sverige og Finland – de 15,2 mio. kr. gik til Børnecancerfonden i Danmark. Pengene bliver blandt andet brugt på forskning. Det er forskningen, som skal sikre, at ingen børn dør af kræft i fremtiden. Derfor bruger vi også omkring 70 procent af de indsamlede midler på forskning i børnekræft. Resten bliver brugt på oplysning og informationsmateriale samt på direkte støtte til de ramte børn og deres familier, siger Marianne Nielsen og tilføjer, at under tre procent af Børnecancerfondens budget bruges på administration.

 

Hos Enstall er det med stor glæde vi støtter dette fantastiske initiativ, og vi håber at vores bidrag kan hjælpe i kampen mod kræft. Vi ses på vejen mod Paris.

Læs mere om Team Rynkeby på: www.team-rynkeby.dk