Ombygning af kontorlejemål i Parken

Enstall har i samarbejde med De Fem Fag i efteråret færdiggjort en gennemgribende renovering af 600 kvm kontorlejemål i Parken. Kunden var Capital Four, et internationalt investeringsfirma, der nu har fået state-of-the-art faciliteter på en af Københavns mest velkendte adresser.

Med udsigt over fælledparken den ene vej, og plænen på hele Danmarks fodboldstadion den anden vej, forpligtede rammerne på 8. sal til et kontorlandskab i særklasse. De Fem Fag stod for entreprisen, og Enstall støttede op i både projekteringsfasen og udførelsen af de sikre installationer.

Ombygningen omfattede blandt andet 2 nye køkkener, 2 nye toiletafsnit, nye glaspartier og glasbranddøre, klinker og nye gulve i indgangsparti, mødelokaler og klargøring af helt nye kontorpladser. Enstall stod for blandt andet skjult kabling og tilslutning af AV udstyr i mødelokaler, samt lyskontrol med trådløs styring i alle lokaler.

Projektet blev udført i august-september med aflevering oktober. Capital Four har fået tidssvarende og funktionelle faciliteter, og Enstall har i processen sikret, at alle installationer er sikkerhedsgodkendt, brugervenlige og fremtidssikrede.