Rigshospitalet udvider kontorpladsen i Telia Parken

Alt stod færdigt til tiden, da Rigshospitalets administration indviede yderligere kontorpladser på 5. sal i Telia Parken. Den eksisterende plads er blevet udvidet med flere kontorer, et åbnet kontorlandskab, et A/V konferencerum samt en udbygning af kælderen. Udvidelsen var samlet i en totalentreprise, som Enstall Projects var ansvarlig for.

Strøm er en afgørende spiller
Tømrerarbejde, el-arbejde, ventilation og installation indgik alt sammen i ombygningen, og i kælderen blev der etableret en netværksløsning til overvågning af frysere. ’Sikker forsyning af el er helt essentielt for denne del af Rigshospitalet, fordi uden strøm slukker apparater, og det kan få fatale konsekvenser’, udtaler Rico Djernis, administrerende direktør i Enstall.

Stram tidsstyring sparker projektet i mål
Arbejdet forløb planmæssigt, hvilket i sig selv er en succes. ’I vores branche er det altid en udfordring at overholde tidsplanen og særligt i de større projekter, hvor forskellige opgaver skal koordineres. Derfor er jeg stolt af, at vi altid lykkes med den opgave’, udtaler Rico Djernis.

En stram styring af projektet er ifølge Rico Djernis én af årsagerne til succes. ’Vi planlægger eksempelvis altid byggemøder på et fast tidspunkt, og senest 24 timer efter mødet ligger der et mødereferat klar i kundens indbakke’, fortæller Rico Djernis.

Går du med overvejelser om at bygge nyt eller bygge om, er du altid velkommen til at kontakte Enstall.