Enstall under eksotiske himmelstrøg

Hos Enstall sætter vi stor pris på vores relationer, og derfor bliver vi rigtig glade, når gode gamle kunder henvender sig igen.

Morten Løkken har i sit tidligere hverv som audiosystem-projektleder tilbage i 1999 installeret et super moderne lydanlæg i parlamentet i Riyadh i Saudi-Arabien, og konferencedelen trængte nu til en opdatering. Der er løbet en hel del vand i åen i løbet af de seneste 14 år, og teknologien har udviklet sig markant.

Vi sendte et hold til det varme land – heriblandt vores adm. direktør Rico Djernis, som ikke er bange for at trække i arbejdstøjet. Resultatet blev et gedigent og tidssvarende anlæg med mange innovative elementer. Kunden er meget tilfreds, og vi er stolte over at have leveret det.

Selv om vi har været involveret i flere jobs i Saudi-Arabien, er det altid en oplevelse at besøge dette eksotiske land. Forskellene fra Danmark er store, men respekten for et godt stykke håndværk er den samme. Derfor glæder vi os til næste gang, der bliver sendt bud efter os!