Bæredygtig energi hos AAB i Sydhavnen

Enstall påbegyndte i juli måned 2013 en større gennemrenovering og modernisering af Afd. 50 på Sjælør Boulevard. Et projekt der involverer mere end 200 lejemål i fire blokke, og som fremtidssikrer ejendommene med energibesparende installationer og belysning.

Afdelingen har besluttet og blevet godkendt til opgradering af blandt andet køkken og bad i alle lejemål, og Enstall står for kabling, klargøring og tilslutning i forbindelse med de nye installationer. Fællesarealerne er også en del af moderniseringsplanen, og her har fokus været på energibesparende tiltag, som indebærer både solcelleanlæg på afdelingens fire blokke og LED belysning på vej- og stisystemer.

Enstalls ambition om at levere bæredygtige løsninger går fint i tråd med AABs ønsker og valg, og installationen af solcelleanlæg vil med garanti betyde et væsentligt skridt mod nedbringningen af CO2, samt en markant nedgang i afdelingens fællesudgifter til elektricitet. Desuden leverer og installerer Enstall også lav-energi hvidevarer til de nye køkkener og badeværelser, så lejerne kommer også til at mærke forbedringer på deres el-regning.

Belysningen på stier, veje og mure med LED lamper og projektører er også en særdeles energibesparende løsning, og samtidig giver det mulighed for regulering af glød og farver, som vil gøre udeområderne mere attraktive.

Renoveringen og modernisering af Afd. 50 fortsætter løbende over de næste 18 måneder, og Enstall er stolte af at kunne bidrage med sikker og professionel El-service og El-installation til projektet står færdigt.