DR og Koncertsalen udvider med Enstall AV

Danmarks Radio har i flere år været en god samarbejdspartner og kunde for Enstall på AV installation og vedligehold. Koncertsalen rummer en af Danmarks bedste scener, når det kommer til afvikling og produktion af lyd og videooptagelse.

DR’s stærke position og state-of-the-art faciliteter gør, at vi hos Enstall er stolte af, at kunne bidrage med ekspertviden, montering og installation indenfor deres audio- og videosetup. Senest i september har der været behov for udvidelse af deres kamera- samt audioinfrastruktur med flere linjer.

En udvidelse og opdatering af et professionelt AV-setup, som det hos DR’s koncertsal, betyder nye tavler og ekstra kabling, der skal tilpasses og integreres med det eksisterende layout. Enstalls kernekompetence indenfor AV-installation er præcis og sikker eksekvering på AV-design og udførelse, hvilket er et must ved installeringer af denne kaliber.

Har du et AV-projekt i tankerne, eller behov for en opgradering af eksisterende udstyr eller setup – så kontakt gerne Enstall AV på telefon 38 34 32 31, og book et møde med en af vores dygtige projektledere.