ENSTALL – Danmarks stærkeste uafhængige System & A/V integrator

Når et symfoniorkester skal omsætte store komponisters værker, stiller det meget store krav til dirigenten.

På samme måde er det alt andet end ligegyldigt, hvem der svinger taktstokken, når en A/V installation skal stå mål med eksempelvis et symfoniorkester, eller når en konferenceinstallation skal få alle til at føle, at de sidder på første række. For at kunne leve op til høje krav hos vores kunder er Morten Løkken derfor blevet en del af Enstall-teamet. Hans kompetencer i installationsbranchen er ikke til at overse.

Morten Løkken har gennem en årrække stået bag store nationale og internationale projekter indenfor professionelle AV-installationer samt broadcast, lyd- og videoproduktion. De danske opgaver inkluderer blandt mange andre Skuespilhuset, DR’s koncertsal, Operaen og Det Kongelige Teater. Enstall har dermed rekrutteret den stærkeste Systemintegrator i landet og er nu blevet Danmarks stærkeste uafhængige Systemintegrator.

Enstall er derfor stolte af at kunne tilbyde en række ydelser indenfor A/V – både vedrørende nybygninger, drift og support af eksisterende installationer i alle størrelser. Vi glæder os til også at byde A/V-kunder velkommen hos ENSTALL.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonen til at tage imod dig. Kontakt os venligst på telefon
38 34 32 31, eller send en mail til kontakt@enstall.dk