Spar mindst 5000 kr. i skat

Regeringen har meddelt at håndværkerfradraget forlænges med tilbagevirkende kraft så det gælder i hele 2013 og 2014. Ordningen genindføres efter uændrede vilkår, dog kan man nu også få fradrag på sommerhuse og fritidshuse. Der ydes fradrag på op til 15.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden.

Skal du have lavet istandsættelse, reparationer, installationer, fornyelser, udskiftninger eller forbedringer i din bolig så hjælper ENSTALL dig trygt igennem processen og sikrer, at du opnår det størst mulige skattefradrag. Håndværkerfradrags-ordningen er genindført med tilbagevirkende kraft, så du vil kunne få fradrag for alt arbejde som er udført siden 1. januar 2013. Sommerhuse og fritidshuse er dog ikke indført med tilbagevirkende kraft, da det er en ny mulighed. Du vil derfor kun kunne få fradrag for sommerhuse og fritidshuse fra den 22. april 2013 og fremad. Når du bestiller et stykke arbejde hos ENSTALL sørger vi for, at du ikke står alene med dit byggeprojekt. Vi gennemgår projekter og leverer opgaven i tæt samarbejde med dig. Der er seks nedenstående trin, som du skal igennem for at opnå fradraget og vores dygtige rådgivere og teknikere står klar til at hjælpe dig og varetage dine interesser.

1. ENSTALL sikrer dig, at du er berettiget til fradraget
2. Du bestiller et stykke arbejde med fradrag
3. ENSTALL fremsender dokumentation for arbejdet
4. Du betaler for arbejdet med elektronisk betalingsform
5. Du oplyser din udgift til SKAT i slutningen af året via www.skat.dk/tastselv
6. Du gemmer dokumentationen for arbejdet og betalingen

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ENSTALL og vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonen til at tage imod dig.

Kontakt os venligst på telefon 38343231 eller send en mail til kontakt@enstall.dk