Enstall sætter spot på Adidas’ showroom

Lyset strømmer fra de rå kabelbakker i loftet og giver lokalet et lækkert New Yorker-agtigt præg. Produkterne fra Adidas viser sig fra deres bedste side.

Vi er i Telia Parken. Og den eksklusive belysning i det store showroom er Enstalls seneste store opgave for det verdenskendte brand, Adidas. Den gamle belysning var ikke optimal, og Enstall, der tidligere har stået for at totalrenovere og udvide Adidas’ danske hovedkontor, blev derfor sat på opgaven.

Unik stil kræver kreative løsninger
Adidas leverede designet, som nu skulle indføres i showroom-lokalerne i Danmark. Installationen af den utraditionelle belysning krævede ekstra opfindsomhed for at ramme den unikke stil, som Adidas gik efter. Og der skulle derfor både tænkes kreativt og tages hensyn til de nuværende forhold.

”De kreative idéer satte meget specifikke krav til at udtænke løsningerne. Og da belysningen ikke er monteret i råt loft, måtte vi tænke ud af boksen og tage særlige hensyn til eksisterende el-installationer, varme og ventilation,” fortæller Rico, direktør i Enstall.

Evnen til at komme på gode løsninger, når uforudsete forhindringer opstår, bliver også fremhævet som en særlig kvalitet ved Enstalls arbejde af Mark C. Nightingale, der er Manager Facilities for Adidas Group i Norden.

”Belysningen i alle vores showrooms er blevet helt fantastisk. Vi sætter stor pris på samarbejdet med Enstalls dygtige medarbejdere, der formåede at løse de udfordringer, der opstod undervejs, og hele tiden holde kvaliteten i top.”

Klar til kollektioner
Medarbejdere fra Adidas Group Facility Office kom flyvende ind fra London, når der skulle holdes møder. Og arbejdet skulle udføres inden for en stram tidsplan af hensyn til modebranchens konstante deadlines, kollektioner og store shows.

Det lykkedes. Og alt stod færdigt til tiden, så Adidas kunne lancere den nyeste kollektion i den smukkeste belysning.