Rico Djernis overtager ejerskabet af Enstall

Den 1. maj 2016 overdrager Jesper Poulsen, nuværende direktør for Access, sin andel af virksomheden Enstall til adm. direktør, Rico Djernis.

Jesper fortsætter i rollen som konsulent for Enstall, hvor han fortsat vil rådgive inden for el-installationer, dørtelefon og adgangs-anlæg.

”Det er et helt naturligt skifte og et bevidst skridt i Enstalls vækstplan, ” fortæller Jesper Poulsen, der har været med siden begyndelsen i 1999.

Enstall har gennem tre årtier specialiseret sig i at levere høj kvalitet inden for totalentreprise og tekniske løsninger inden for el-installationer, video, lyd, dørtelefoner, adgangskontrol m.m. De seneste år har virksomheden oplevet stor fremgang og udviklet sig til en forretning i stadig vækst.

Åbner nye muligheder

”Det er lykkedes os at udvikle forretningen i henhold til de mål, vi satte for virksomheden”, siger adm. dir Rico Djernis, der overtager ledelsen.

Overdragelsen betyder også, at Enstall i fremtiden skal på udkig efter nye kompetencer og samarbejdspartnere. Det er en udvikling, som både Rico Djernis og Jesper Poulsen har positive forventninger til.

”Det er jo altid sundt med nyt liv og et friskt syn på tingene”, fortæller Jesper Poulsen, der glæder sig til sin nye rolle som konsulent.

Enstall vil køre videre i præcis samme stil og ånd som nu – med fokus på at specialisere sig i og levere totalentreprise inden for tekniske løsninger og rådgivning af højeste kvalitet.