Giv mødelokalet ny energi med teknologi fra Sharp

Når du vil imponere nye kunder, eller når du skal fremlægge projekter for dine kollegaer, er det vigtigt, at dine idéer præsenteres helt rigtigt.

Derfor har virksomheden Sharp udviklet en række højteknologiske produkter, som udover at gøre det let at skabe overblik over lange processer eller komplicerede projekter også giver et lækkert og professionelt indtryk.

”Vi er utrolig glade for, at vi nu kan tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter fra Sharp”, udtaler adm. direktør i Enstall, Rico Djernis og uddyber: ”Med vores agentur på de professionelle løsninger fra Sharp bliver det endnu lettere for vores kunder at få de bedste teknologiske betingelser for at holde møder og træffe beslutninger”.

En skærm, der løfter kreativitet og letter samarbejde

Sharp er blandt andet kendt for at levere forskellige interaktive løsninger, og ifølge Rico Djernis kan særligt ét produkt skabe en ny oplevelse blandt kunder, kollegaer og medarbejdere, nemlig skærmen Big PAD.

Big PAD’en integrerer både video og lyd og giver mulighed for at tegne på skærmen. Samtidig er den let at betjene, og man kan derfor koncentrere sig om indhold fremfor teknik. Big PAD’en er derfor også en ny kommunikationsplatform, som kan højne kreativiteten, lette samarbejdet og gøre det nemmere at træffe beslutninger rundt om mødebordet. Du kan se en introduktion til Big PAD’en.

klik_her_button

Få det hele ét sted

Big PAD’en og de flere andre teknologiske produkter fra Sharp kan alle købes via Enstall. ”Vi har lang erfaring med at levere auditorier, konference- og mødelokaler med sikre A/V-løsninger, og det er dejligt for både os – og ikke mindst vores kunder – at udvide sortimentet med nye løsninger, der bidrager til de helt optimale mødefaciliteter”, afslutter Rico Djernis.

Vil du vide mere om de forskellige produkter fra Sharp og om mulighederne for at skabe en samlet løsning med Enstall, kan du kontakte os på 38 34 32 31 eller på kontakt@enstall.dk