Skift til LED og pas på miljøet og din økonomi

Ved at udskifte belysningskilder vil der for mange virksomheder være en stor økonomisk besparelse og miljømæssig gevinst i form af reduceret energiforbrug. Et skifte til LED-belysning vil være fordelagtigt da teknologien nu forener effektivitet og kvalitet med pris. LED bidrager til en bedre bundlinje specielt i detailhandlen og er samtidig med til at understøtte dit visuelle udtryk.

Hvor meget kan din virksomhed spare?

Få besøg af Enstall til en gratis gennemgang af jeres nuværende lyskilder, så laver vi en lysberegning over jeres besparelsespotentiale ved at skifte til LED-belysning. Vi rådgiver og hjælper til at finde den bedste løsning til dine lokaler.

Ønsker du en gratis gennemgang?

Ring til os på 38 34 32 31 eller skriv en mail til kontakt@enstall.dk, så kommer vi forbi og finder ud af, hvor meget I kan spare ved at skifte til LED-belysning.

6 spørgsmål til din elinstallatør

  1. Hvor lang tid kan jeg regne med, at LED-lyskilden holder?
  2. Hvilken lystone er den optimale for, at min butik og mine varer tager sig bedst ud?
  3. Hvilken garanti kan jeg få på levetid og lyskvalitet, når jeg bestiller LED?
  4. Skal jeg udskifte min belysning med det samme eller vente til mine nuværende pærer går ud?
  5. Hvilke LED-pærer skal jeg købe, hvis jeg gerne vil kunne dæmpe min belysning?
  6. Kan I hjælpe med at indhente potentielt energitilskud fra energiselskabernes spareindsats – og hvor meget kan jeg få I tilskud?

Tilbuddet om gratis gennemgang af lyskilder gælder t.o.m. 14. Maj 2017.

Ligger du på Sjælland og får du før 17. maj truffet beslutningen om at udskifte dit gamle lys, kan du endda få tilskud fra dit energiselskab.