Ny ressource på holdet

Det er altid en fornøjelse at udvide holdet med nye mennesker. Det giver en god dynamik, når der kommer nye kræfter ind, som kan spille sammen med de folk der allerede arbejder i virksomheden, og det understreger at forretningen vokser og udvikler sig.

Derfor er vi rigtig glade for at have budt Serpil Nesibe velkommen i domicilet på hjørnet af Forchhammersvej!

Til støtte for salget

Den officielle titel på visitkortet er Salgskoordinator, men på grund af sine kompetencer, og den udvikling i Enstall, som Nesibe er ansat til at styrke, bærer hun faktisk mere end én kasket.

I direkte relation til titlen vil Nesibe – som i daglig tale blot kalder sig Nes – selvfølgelig holde tøjlerne på vores stadigt voksende salgsindsats på den interne front. Det omfatter blandt andet at sikre at de digitale værktøjer, som vi bruger til at holde styr på opgaver og projekter, understøtter vores processer bedst muligt, og taler rigtigt sammen. Inden for samme opgavefelt støtter hun også sælgerne internt, og assisterer dem i salgsprocessen.

Udvikling af bæredygtighed

Ud over det, og mindst lige så vigtigt, har Nes imidlertid også til opgave at stå for udviklingen af Enstalls bæredygtigheds-profil. Som man ser her på hjemmesiden, så tager vi det grønne ansvar alvorligt. Vi er derfor i færd med at opnå den omfattende B Corp certificering – men den slags sker ikke af sig selv.

For at kunne fremvise en certificering, og give vores kunder den sikkerhed der følger med, skal vi have styr på en omfattende dokumentation, både i forbindelse med selve virksomhedens drift og i forhold til vores leverancer til Enstalls kunder. Hele det arbejde har Nes ansvaret for at styre i mål.

Endelig kommer hun til at støtte op omkring vores kommunikation, og hjælpe med at bringe nyheder og gode historier fra vores hverdag ud til omverden.

Vi glæder os allerede til det gode samarbejde – Velkommen, Nes!