Ny partner i Enstall

Det er altid dejligt at udvide holdet med en skarp profil – men denne gang er det hele lidt usædvanligt: Vi har faktisk haft fornøjelsen af Bjarke Terndrup i et stykke tid, men fra september i år kan vi byde ham velkommen i partnerkredsen!

Ved samme lejlighed tiltræder Bjarke i en ny stilling som driftsdirektør.

Allerede en stærk relation

Som sagt er Bjarke ikke nytilkommen. Første gang han arbejdede for Enstall er efterhånden mere end seks år siden, da han som elektriker-svend var med på ét af vores projekter. Samarbejdet fungerede godt, så da Bjarke senere blev uddannet som el-installatør, og hørte, at Enstall skulle bruge sådan én, så ringede han til Rico.

Han har været en del af teamet siden, og har løftet et stadig større ansvar for den faglige kvalitet i vores leverancer.

Sammen mod fremtiden

Med sit øje for gode medarbejdere så Rico potentialet i den unge, ambitiøse installatør. I løbet af 2020 stak han derfor en finger i jorden, og forelagde Bjarke en ide: At han blev en mere forpligtende del af Enstall som partner.

“Jeg var slet ikke i tvivl”, som Bjarke senere har udtrykt det, så dialogen udviklede sig hen over de følgende måneder, og parterne fik styr på det formelle, så man i september 2021 kunne sætte sig omkring bordet, med en flaske champagne klar, og skrive under på samarbejdet!

Vækst & udvikling

Bjarkes ansvar er fortsat faglighed og drift, men selvfølgelig udvikler stillingen sig, nu hvor den står på både en partneraftale og en direktørkontrakt. Ambitionerne er også klare – “det er fremad og opad!”, siger den nye partner, og giver udtryk for sin egen intention om at yde sit bidrag til, at Enstall udgør en stadig større plet på kortet over den danske installations- og byggebranche.

Tak for engagementet og tilliden, Bjarke – vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde!

Ny partner i Enstall