Orbital – et nyt samarbejde

Miljøet er vigtigt

Som man tydeligt kan se, når man bevæger sig rundt på vores hjemmeside, så har vi hos Enstall valgt at lægge vægt på ansvarligt energiforbrug. Dels er det vigtigt af hensyn til den jord vi alle lever på – og dels er det ofte også en bedre idé rent økonomisk. Som eksempel har vi længe tilbudt energioptimering af belysning, hvor en udskiftning til miljøvenlige lyskilder, samt implementering af effektiv styring og sensorer, i dag giver så stor en besparelse på forbruget, at det i ni ud af ti tilfælde tjener sig selv ind allerede det første år.

Heldigvis lever vi i en tid hvor der sker meget nyt på dette område. Vi følger selvfølgelig med i udviklingen og søger efter produkter og samarbejder, så vi kan tilbyde vores kunder de seneste fordele.

Et nyt partnerskab

Der kommer hele tiden nye måder at spare på energi og reducere sin miljøbelastning. Et af de områder, hvor det hidtil har været svært at gøre særlig meget er vand – navnlig til brusebadet. Nu findes der imidlertid en måde at skrue voldsomt ned for sit vand- og energiforbrug, og stadig have en behagelig badeoplevelse, der endda ser godt ud.

Vi er glade for at have indgået et partnerskab med Orbital, som leverer verdens første digitalt integrerede recirkulations-bruser.

Det lyder måske umiddelbart mere som et VVS-produkt, men netop den tekniske integration er et af vores specialer. Vi laver blandt andet en del arbejde inden for opsætning af digitalt styrede ventilationssystemer og A/V-installationer. Orbitals produkt er således i nær familie med ting vi allerede har stor erfaring med.

Besparelse gennem innovation

Orbitals system er skabt til at kunne installeres stort set som en normal bruser og kræver ikke megen ekstra plads. Ved hjælp af sensorer og sin egen digitale “hjerne” analyserer og recirkulerer systemet vandet, filtreret og renset så det er renere end almindeligt vand fra hanen. På denne måde reduceres vandforbruget med op til 90%, samtidig med at der bruges op til 80% mindre energi på at varme vandet op.
Det er endda muligt at tilgå sit Orbital-system via en smartphone-app, og dér holde øje med hvor meget vand og energi man har sparet, hvor meget man har forbrugt, og hvornår filtrene skal skiftes.
Orbital-bruseren er ideel ved nybygning af badeværelser, men kan også være en mulighed når der renoveres. Den egner sig både til private boliger og til brug i hoteller, omklædningsrum m.m. Kontakt os i dag for at høre om dine muligheder.