Velkommen til salgsdirektøren!

Hos Enstall samler vi på gode branche-folk. Vi er altid på udkig efter dygtige håndværkere og specialister – og også i virksomhedens ledende lag har vi fokus på, at opgaverne bliver løst af folk med de rigtige kompetencer og den rigtige profil.

Det var derfor med stor glæde, vi i juni måned kunne byde Lars Grandjean velkommen, da han trådte ind i rollen som Enstalls nye salgsdirektør.

Erfaren og målrettet

Der er selvfølgelig en række grunde til, at Lars passer godt ind hos Enstall, men hvis der er én ting, der udgør et centralt omdrejningspunkt, så er det at han deler den vækstambition, der har drevet virksomheden frem siden starten. Med en baggrund som iværksætter og salgsleder, og med adskillige Gazellevirksomheder i sit bagkatalog, har Lars det helt rigtige mindset til at følge Enstall videre på vores rejse.

Lige så vigtigt for den rolle, han er indtrådt i, så banker Lars’ professionelle hjerte for det gode salg. Siden hans for første gang deltog i et salgskursus, kun få måneder efter han startede på sin bankuddannelse, har den helt store drivkraft i hans karriere været at skabe situationer, hvor der kan indgås en handel som både kunden og sælgeren er tilfredse med. Som salgsleder er det naturligt for ham at udbrede sit salgsfokus til hele holdet, og mobilisere alle medarbejdere til at tænke den gode, værdiskabende handel ind i deres hverdag og virke.

Når man lægger alt dette sammen med, at Lars har et venligt gemyt og godt humør, så er det tydeligt at han er den helt rigtige udvidelse af Enstalls kerne-team.

Fremtiden sammen

Lars har kastet sig over sine nye opgaver med stor ildhu, og færdes allerede hjemmevant i lokalerne på Forchhammersvej. Sammen med direktør Rico Djernis er han ved at lægge planer og sætte retninger op for den kommende tid, og skrive de første linjer af et nyt kapitel i Enstalls historie.

Rollen som salgsdirektør omfatter selvfølgelig en masse kundekontakt – så er du kunde hos os, eller kommer du i kontakt med Enstall for måske at blive det, så vil du formentlig se en hel del til Lars’ smilende ansigt og den positive energi, som han altid bringer med til bordet.

Vi glæder os til rejsen sammen!