Specialiseret rådgivning og undervisning

I foråret deltog Enstall på Erfa-møde hos Gaihede – rådgivende ingeniører – med 1,5 times oplæg og oplysning om adgangsanlæg og dørtelefoner. På mødet deltog både ingeniører og arkitekter, som modtog information og fremvisning af de sidste nye tendenser og produkter på markedet. Derudover var der fokus på guidelines og eksempler på produktion af udbudsmateriale til netop indgangspartier og etageejendomme.

Enstall var repræsenteret i form af salgsdirektør Jesper Poulsen, der sammen salgschef Allan Mikkelsen, tæt samarbejdsparntner hos Siedle, fremlagde de sidste nye modeller inden for blandt andet adgangsanlæg med video. Mødet blev afholdt hos Gaihede på deres adresse i Valby, og indeholdt udover præsentation, også mulighed for at studere og teste de enkelte komponenter og produkter på egen hånd.

Vi er utroligt glade for at kunne bidrage med viden og erfaring inden for vores kerneområder til andre fagfolk i branchen og vores samarbejdspartnere. Hos Gaihede får vi løbende denne mulighed, og er stolte over at kunne assistere med viden til deres projekter.

Som kompetencepartner hos Siedle har Enstall udvidet kendskab til installation af deres kvalitetsprodukter og rådgivning om adgangsanlæg, og denne viden deler vi gerne med interesserede. Ved dette sidste Erfa-møde var fokus på adgangsanlæg, men Enstall kan også bookes til rådgivning indenfor vores andre kompetenceområder.

Har du brug for specialistviden indenfor sikker teknik, El-service eller AV-installation så kontakt os gerne på telefon 38 34 32 31.