Ejendommens faste tekniker

Vi lærer din ejendom at kende

Bor du i en beboelsesejendom er din dagligdag meget afhængig af de tekniske installationer.
Dørtelefoner, lys i opgangen, det varme vand – selv din wi-fi er forbundet til teknikken i ejendommen. Hvis det går galt et eller andet sted i ejendommens installationer, så kan det meget hurtigt ramme alle på hverdagen og skabe stor frustration.

Hos os får din ejendom en fast tekniker, som lærer lige præcis jeres installationer at kende.

Du får bedre service

For dig betyder det, at der er overblik. Teknikeren får en fast rutine med at holde øje med alting, og giver besked hvis noget trænger til en kærlig hånd. Samtidig får du også ét sted at ringe hen, når lyset går eller dørtelefonen ikke virker.

Med sit kendskab til ejendommens installationer og deres vedligeholdelses-stand kan teknikeren ofte meget hurtigt slå ned på det præcise problem, og løse det korrekt og hurtigt. Han hjælper i det hele taget ejendommen med at være på forkant, i stedet for at man først reagerer når noget er gået galt.

– og en bedre pris

Det siger sig selv, at dette sparer timer i det lange løb. Man kan bruge lang tid på at ringe rundt for at finde ud af hvis ansvar det er at løse en opgave, og måske endda igen for at finde den rigtige leverandør. Men det gælder også de timer der ender med at stå på fakturaen, når problemet er blevet løst. Installationer som er vedligeholdt kræver selvfølgelig også færre reparationer.

Også på nye installationer og opgraderinger vil det ofte kunne mærkes på prisen at have en fast tekniker. Det stærke kendskab til ejendommens forhold giver en mere præcis projektering og reducerer sandsynligheden for overraskelser og uventede ekstraomkostninger.

Kontakt os, og lad os få en snak om mulighederne for jeres ejendom – vi sidder klar til at tale med dig!