Få en serviceaftale – det er en god forretning!

Ting der bruges hver dag bliver slidt. Hvis man ikke passer på dem undervejs, så går de meget hurtigere i stykker – og det bliver typisk dyrere at reagere på, når det sker akut og uden varsel. Du kender det f.eks. fra hvis du har bil – privat eller i firmaet. Den skal til service af og til, så man ikke pludselig står i en uventet, uheldig situation.

Service og vedligeholdelse sparer dig for både penge og bekymringer.

På samme måde forholder det sig med tekniske installationer. De bliver brugt hele tiden, de slides, og hvis de ikke vedligeholdes løbende kan man pludselig stå over for et nedbrud. Er uheldet ude, er det ofte dyrt, alene fordi det haster. For enhver bygning eller ejendom er tekniske installationer ikke bare en praktisk realitet – de har det også med at udgøre en løbende risiko for ubehagelige overraskelser. Dermed bliver de også ofte en post i den daglige administration.

Om det så er sikkerhedsinstallationer, dør- og adgangsanlæg, el eller audio/visuel teknik, så opstår der jævnligt opgaver, der skal adresseres. Det kan være ændrede behov, slid, nye krav – inklusive lovmæssige – eller tekniske udfordringer. Eller uheldet kan være ude og skader eller fejl kan opstå. Afhængig af installationens størrelse og kompleksitet kan disse ting melde sig i hverdagen flere gange på et år, månedligt eller endda oftere.

Ville det ikke være smart med en service, der fjernede denne byrde – en nem, overskuelig aftale, der giver løbende inspektion og vedligeholdelse, og som samtidig garanterer hurtig respons og lavere pris?

Du slipper for overraskelser med en teknisk serviceaftale.

Sådan en service-aftale tilbyder Enstall nu. Få fuld support af kvalificerede medarbejdere, leveringssikkerhed, bedre økonomi – og frem for alt ro i hverdagen.

En service-aftale omfatter følgende:

• Periodisk inspektion
• Fejlretning
• Tilkalde-beredskab med garanteret responstid
• Rabat på timer og materialer
• Dokumentation
• Rapport og Anbefalinger

Vælg mellem Basis, Standard og Professionel – aftalen indgås for 12 måneder ad gangen og betales månedsvis.

Kontakt os i dag og få hjælp til at fastlægge, hvilken løsning der passer jeres virksomhed.