Trådløse datalink giver billigere overvågning

På Kløvermarksvej 70 på Amager ligger et 55.000 m2 stort område, kaldet Renoflexgrunden, med både indendørs fodboldbaner, Folkets Madhus og flere store virksomheder. Af sikkerhedsmæssige årsager ønskede ejeren af grunden at overvåge området via en sikker kameraløsning. Overvågningen skulle både forhindre kriminalitet og samtidig hjælpe med at dokumentere eventuelle arbejdsskader.

Ny teknik gør overvågningen 50 % billigere

Flere virksomheder afgav tilbud på opgaven, der i kraft af arealets størrelse på 55.000 m2 kræver flere kilometers kabel. En ny og billigere løsning kom fra Enstall, hvor Mogens Daneland, direktør Access i Enstall, har stor erfaring med at bruge trådløse datalink. ”Med trådløse datalink placeret strategiske steder på grunden kunne vi halvere installationsomkostningerne”, fortæller Mogens Daneland med begejstring i stemmen.

En gennemtænkt løsning

På bare otte arbejdsdage implementerede Enstall en skræddersyet løsning, hvor 19 kameraer af forskellig karakter blev installeret på hele arealet. ”Vi lagde en plan fra start og sikrede, at hvert sted blev forsynet med det optimale kamera. Nogle steder var der behov for at se langt, mens det andre steder handlede om at registrere bevægelser”, fortæller Mogens Daneland, som i dag er rigtig godt tilfreds med resultatet.

Godt samarbejde giver glade kunder – og nye opgaver 
At opgaven er vel udført, mærker man også tydeligt hos kunden.

”Jeg er nok mest overrasket over, hvor nemt det hele er gået. Virkelig positiv overrasket! Vi er SÅ tilfredse med det, vi har fået,” fortæller Christian Kitter fra FX Team, der har håndteret samarbejdet med Enstall. Og noget tyder på, at det ikke kun er trådløse datalink, der gør udslaget.

”Moderne sund fornuft og god kundepleje skal man lede længe efter. Vi fandt det hos Enstall”, afslutter en glad Christian Kitter, der allerede står klar med nye opgaver til installationsvirksomheden.