Sover du roligt om natten?

– det gør vores kunder, fordi de ved, at deres elinstallation er sikker. De fleste kender det, men de færreste er klar over, at et mylder af ledninger, for få stikkontakter og gamle slidte installationer kan være årsag til brand. Det er derfor klogt at få tjekket elinstallationerne af en autoriseret elinstallatør.

Det er altid en god ide at få tjekket sine installationer af ENSTALL, hvis du har grund til at tro, at noget er galt, men du kan også selv gøre noget.

Motion er som bekendt godt for mennesker, og det gælder også for fejlstrømsafbrydere. En afbryder, der virker, kan nemlig i sidste instans redde liv, hvis der skulle opstå en fejl i de elektriske apparater.

Motion for fejlstrømsafbrydere består i al sin enkelthed i et tryk på prøveknappen, som er mærket med et “T”. Når det er så vigtigt at motionere fejlstrømsafbryderen på prøveknappen, er det fordi, man ved det enkle tryk “smører” afbryderen. Det betyder populært sagt, at afbryderen er i god form, hvis der skulle blive brug for den. Hvis en fejlstrømsafbryder ikke kobler ud første gang, du trykker på prøveknappen, skal du kontakte ENSTALL.

Siden 1. juli 2008 har det været et lovkrav, at der en HPFI -afbryder i alle boliger, og det skal være en autoriseret elinstallatør, som udskifter eller opsætter afbryderen. ENSTALL er autoriseret elinstallatør, og vi kommer gerne og kontrollerer din el-installation og den generelle el-sikkerhed i dit hjem. Efter et besøg af os kan du og din familie sove trygt og sikkert.